Arven Sarıtosun - 16 Aylık

06-02-2023 16:39
Arven Sarıtosun - 16 Aylık

Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki ben 16 aydır tek bir gece bile tam uyku uyumamış bir anneydim. Kızım Arven uyumak için emmekten başka bir yol bilmiyordu ve haliyle yalnızca benle uyuyordu. Başlarda bu tahammül edilebilir gibi gelmişti. 

Ancak zamanla uyanma sıklığının artması, daha uzun uyanık kalma ve artık memede de uyuyamama gibi sorunlar yaşamaya başladık. Üstelik tüm bunlar gündüz de daha uykulu ve mutsuz bir bebek olmasına neden oldu.

Tüm önyargılarımızı kırarak uyku eğitimi almaya karar verdik. Önyargı diyorum çünkü bu konuda gerçekten ebeveynlerin üstünde çok baskı var. Bu noktada yollarımız Nomi Hanım' la kesişti ve gerçekten ne kadar teşekkür etsek az gelir. Şimdi Arven’i gördükçe neden bu kadar bekledik diye soruyoruz kendimize. Uyku da yemek gibi yürümek gibi öğretilmesi gereken bir şeymiş. Kızım uyumayı o kadar güzel öğrendi ki ben 1,5 aydır kesintisiz uyuyabilen bir anneyim ve çok mutluyum. Gördüğüm bildiğim herkese de Nomi hanımla bir kere görüşmelerini tavsiye ediyorum

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.