Asya Civelek - 9 Aylık

06-02-2023 19:29
Asya Civelek - 9 Aylık

Asya doğduğundan beri uysal bir çocuktu fakat geceleri uyurken 2 saatte bir emmek için kalkıyordu, uykuları bölünüyor ve sabah yorgun kalkıyordu. Gündüz uykularında televizyondan piş piş sesi açmadığımda tık sesine uyanıyordu uykusu bölünüyordu hatta uyanmasın 1 saat uyusun diye ayağımda sallıyordum yerimden hiç kalkamıyordum bu durumda beni mahvediyordu.Gündüz bu duruma dayanabiliyordum ama gece uyanmaları beni mahvediyorken o küçücük bedeni ne yapıyordur diye düşündüm bir gün ve serra hanımı aramaya karar verdim çünkü bu gece uyanmaları artık dahada fazlalaşmadan bir düzene girmesi gerekiyordu iyikide aramışım Nomi hanım bize plan yaptı ilk 1 hafta zorlanacağımı biliyordum ama kararlıydım eşim saçmalama uyumayı illa öğrenecek ama daha çok küçük yapma dedi istemedi ama ben dinlemedim çünkü kızım için sağlıklı olan buydu bunu onun öğrenmesi gerekiyordu görevi sahibine teslim etmem gerekiyordu:) Asya ilk günler biraz tepki verdi çünkü alışmış olduğu bir düzenden hiç alışmadığı bir düzene giriyordu ama ona güvendiğimi yanında olduğumu hissettirdim ve inanılmaz bir şey oldu ben 1 hafta çok zorlanacağımı düşünürken o 3. gün uyum sağlamaya başladı evet ağlamalar oldu ama sabır ve sevgi ile bu süreci atlattık.

Şu an eşim herkese uyku eğitimini öneriyor:)) hayat kalitemiz arttı hangi saatte yemek yiyecek hangi saatte uyuyacak biliyoruz Asyamız.

Gerçekten My sleep Journey ile tanışmamız bizim için büyük şans özellikle Nomi Hanım'a çok çok çok çok teşekkür ederim bu süreçte her an yanımda oldu desteğini hiç bırakmadı emeklerinize sağlık Nomi hanım

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.