Doğa Sabuncu - 5 Aylık

06-02-2023 19:36
Doğa Sabuncu - 5 Aylık

Oğlumuz Doğa’nin ilk 3 ayı sonrası uyku düzeni oturmuştu. Biz bu işi çözdük derken 4. Ay uyku gerilemesiyle tüm düzenimiz alt üst oldu. 1.5 ay boyunca, geceleri saat başı ağlayarak uyanmalar, 2.5-3 saat ayakta kalmalar, sallamadan ve biz yanında olmadan uykuya dalamamalar başta ben olmak üzere tüm ev halkını yorgunluktan bitap düşürmüştü.

 

Geceleri emziğini düşürdüğünde geri takmak ve sırt üstü döndüğünde geri döndürmek için beşiği yanında kamp kuruyordum Bir çok şeyi doğru yaptığımızı düşünmemize rağmen bir türlü bu yorucu döngüyü kıramıyorduk. 5. Aya girişle uyku düzenini oturtmak için kararlıydık.

 

İşte tam o sıralarda Serra ve Nomi ile tanıştık. Doğa’nın desteksiz uyuması ve her bulunduğumuz ortamda sürdürebileceğimiz bir uyku düzeni kurmamız konusunda destekleri çok büyük. 2 haftalık çalışmamızın ilk haftasında uyku düzenimiz oturdu, Doğa kendi kendine dönüp emziğini almaya başladı, gece uyandığında kendi kendine uykuya dalar oldu.

Sundukları yöntemler ve bir arkadaş gibi motive etmeleri ile hem bu zorlu süreci atlattık, hem de ileriki dönemlerde karşımıza çıkabilecek benzer zamanlar için kendimizi daha bilinçli hissediyoruz. Şu anki uyku kalitemi ve ailecek huzurumuzu onlara borçluyuz

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.